Ciasteczka Migdałowe Crunch
Need a deser wegetariański? Migdałowe ciasteczka Crunch może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 48 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 5 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pod ręką białka, likier amaretto, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasteczka Migdałowe Crunch, Ciasteczka Śniadaniowe Almond Crunch # PostWalgreens, oraz Migdałowe lody Mascarpone z brązowym masłem migdałowy Crunch.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia ciężka duża blacha do pieczenia z pergaminem.
Umieść 1 1/2 szklanki migdałów w dużej misce i przesiać 1/2 szklanki cukru pudru nad; wrzucić do herbu.
Ubić 1 białko do miksowania w małej misce.
Dodać 1 łyżkę białka jajka do orzechów i wymieszać.
Rozprowadzić mieszaninę równą warstwą na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec, aż migdały będą złote i powłoka wyschnie, około 10 minut. Całkowicie fajne.
Przenieś kandyzowane migdały do procesora. Używając włączania / wyłączania, przetwarzaj, aż prawie wszystkie migdały zostaną grubo posiekane i utworzą się drobne okruchy.
Przenieść posiekane kandyzowane migdały do małej miseczki.
Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem. Drobno posiekać Pozostałe 1 1/2 szklanki ścinanych migdałów w procesorze.
Dodać mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Mieszamy, aż orzechy będą bardzo drobno zmielone.
Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło, 3/4 szklanki cukru, i pozostałe 3/4 szklanki cukru pudru w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Dodaj pozostałe 2 białka, amaretto i wanilię. Beat aż dobrze wymieszane. Stopniowo wymieszać w mieszaninie mąki i migdałów. Wymieszaj posiekane kandyzowane migdały.
Pracując w 2 partiach i używając małej łyżki do lodów lub łyżki stołowej, łyżka 2 poziom łyżki stołowej wypełnia ciasto w kopcu dla każdego ciastka, tworząc około 12 kopców na każdym arkuszu i odstępy 2 cale od siebie.
Piec, aż ciasteczka będą złociste, o 14 protokół. Ostudzić lekko na blachach do pieczenia.
Przenieś pliki cookie do szafy i całkowicie ostudź. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.)