Ciasteczka Melasy Imbirowej
Ciasteczka z melasą imbirową mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka jaj, kandyzowanego imbiru, mielonych goździków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Imbirowe Bez Jaj | Chewy Imbirowe Ciasteczka Melasy, Ciasteczka Melasy Imbirowej, oraz Ciasteczka Melasy Imbirowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, sodę oczyszczoną, sól i przyprawy połączyć w średniej misce.
Za pomocą miksera stojącego lub elektrycznego miksera ręcznego połącz olej, melasę,cukier i jajka i ubijaj przez 15-20 sekund, aż do połączenia (jeśli używasz miksera stojącego, użyj uchwytu łopatkowego). Powoli dodawaj suche składniki i mieszaj, aż się połączą.
Wymieszaj kandyzowany imbir za pomocą gumowej szpatułki, upewniając się, że suche i mokre składniki są w pełni włączone. Uformować ciasto w kulkę, owinąć folią i schłodzić przez co najmniej 2 godziny.
Wyłóż arkusz ciasteczek z pergaminem.
Wlać 1/4 szklanki cukru do małej miseczki.
Wyjąć ciasto z lodówki i uformować na około 1 łyżkę wielkości kulek. Kulki posmarować lekko cukrem i ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec przez 12 minut. Pojawią się niedogotowane, ale twardnieją, gdy ostygną.
Wyjąć z piekarnika, pozostawić do ostygnięcia na kilka minut i przenieść do płyty lub suszarki. Powtarzaj, aż całe ciasto zostanie użyte, około 30 ciasteczek. Mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku przez 4-5 dni, ale bądźmy szczerzy, nie będą trwać tak długo.