Ciasteczka makaronikowe Mocha to bezglutenowe deser. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 48. Za 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 13 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Mieszanka ziaren kawy w czekoladzie, wody, ekstraktu wanillanowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Ciasteczka Makaronikowe, Ciasteczka Makaronikowe, oraz Ciasteczka Makaronikowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce rozpuść granulki kawy w gorącej wodzie. Dodaj mleko skondensowane, rozpuszczoną czekoladę, wanilię, cynamon i sól, aż się połączą. Dodaj kokos. Upuść mieszaninę zaokrąglonymi łyżeczkami 2 cale. od siebie na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia.
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na makaroniki. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.