Ciasteczka Karmelowo-Jabłkowe
Ciasteczka karmelowo-jabłkowe to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Jeśli masz mąkę, cukier cukierniczy, indywidualnie owinięte karmelki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka Karmelowo-Jabłkowe, Ciasteczka Karmelowo-Jabłkowe, oraz Ciasteczka Karmelowo-Jabłkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Cukier cukierniczy, masło i 1 koncentrat soku jabłkowego ubić w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż będzie lekki i puszysty; wymieszać mąkę i sól, aż ciasto się połączy.
Rozwałkuj ciasto na 3/4-calowe kulki i ułóż na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie będą jasnobrązowe, 12 do 17 minut. Natychmiast włóż wykałaczki do środka każdego ciastka.
Umieść ciasteczka na stojaku z drutu, aby całkowicie ostygły.
Połącz karmelki, koncentrat soku jabłkowego 2 łyżki i wodę w rondlu na małym ogniu; gotować i mieszać, aż mieszanina będzie gładka, 5 do 10 minut. Łyżka sos karmelowy na każdym ciastku, pozwalając nadmiar sos karmelowy kapać.
Na talerz wlać orzechy włoskie. Wciśnij spód każdego ciastka pokrytego karmelem do orzechów włoskich i przenieś na arkusz woskowanego papieru, aby ustawić.