Ciasteczka Kanapkowe Z Miętą Czekoladową
Miętowe czekoladowe ciasteczka kanapkowe to Wegetariańskie przepis z 18 porcjami. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz masło, proszek do pieczenia, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasteczka Kanapkowe Czekoladowo-Miętowe, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, oraz Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z miętowym nadzieniem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia blachy do pieczenia z pergaminem lub folią; odstawić. W średnim rondlu, podgrzać i wymieszać 1-1 / 2 szklanki Ghirardelli® 60% kakao słodko-gorzkie czekolady pieczenia chipsy i masło na bardzo małym ogniu, aż stopi się i gładkie.
Dodać jajka, cukier, mąkę, wanilię i proszek do pieczenia. Ubij drewnianą łyżką, aż połączysz, skrobając boki patelni. Wymieszać w pozostałej 1 szklance Ghirardelli 60% kakao słodko-gorzkie czekolady pieczenia chipsów.
Upuść ciasto za pomocą małej miarki do ciastek lub przez zaokrąglone łyżeczki 2 cale od siebie na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec przez 8 minut lub do momentu, gdy krawędzie będą twarde, a powierzchnie matowe i trzeszczące. Ostudzić na blasze ciastka przez 2 minuty.
Przenieść do stojaka z drutu; fajne.
Aby zebrać ciasteczka, rozłóż miętowe nadzienie czekoladowe na spodniach połowy ciastek. Góra z pozostałymi ciasteczkami, dół strony w dół. Cieszyć się natychmiast lub przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 3 dni.
Miętowe nadzienie czekoladowe: w małej misce połącz serek śmietankowy z cukrem pudrem. Wymieszaj wystarczającą ilość mleka, 1 łyżeczkę na raz, aby uzyskać nadzienie o konsystencji rozszerzającej. Wymieszać posiekane Ghirardelli Peppermint Bar Kora pieczenia.