Ciasteczka Kanapkowe Linzer Heart
Linzer Heart Sandwich Cookies to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Ten deser ma 192 kalorie, 1G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka ścinanych migdałów, cukier puder, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Linzer Heart Sandwich Cookies 2, Ciasteczka Linzer Heart, oraz Przepis Na Ciasteczka Linzer Heart.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Specjalne wyposażenie: 2 foremki do ciastek w kształcie serca (lub okrągłe): 1 około 1 1/2 cala i 1 około 3/4 cala woskowanego papieru (lub pergaminu)
Wałek do ciasta 3 blachy do pieczenia
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek ubijamy masło, aż będzie gładkie.
Dodaj cukier i kontynuuj mieszanie, aż mieszanina stanie się lekka i puszysta, 3 do 5 minut. W innej misce, połączyć i wymieszać mąkę, migdały, cynamon, i gałka muszkatołowa.
Wyjąć miskę z miksera i za pomocą gumowej szpatułki wymieszać mieszankę mąki z masłem. Gdy składniki są w pełni zintegrowane, umieść 1/3 ciasta na każdym kawałku woskowanego papieru. Ciasto zalać lekką warstwą mąki, a na wierzchu z innym kawałkiem woskowanego papieru o tej samej długości, aby zrobić 3 ciasto "kanapki".
Umieść 2 z nich w lodówce i pracuj z 1 na raz.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozwałkuj pierwszą partię w tak schludny kształt, jak to możliwe. Najważniejsze jest unikanie zagnieceń lub pęknięć i uzyskanie grubości około 1/8 cala. Gdy pierwszy jest walcowany, przechowywać w lodówce i powtórzyć ten sam proces dla pozostałych 2 kawałki ciasta.
Usuń pierwszy walcowany arkusz z lodówki i wyciąć jak najwięcej 1 1/2-calowe serca (lub rund). Zachowaj resztki w lodówce. Ułóż je starannie w jednej warstwie na wysmarowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi dwoma arkuszami, zachowując wszelkie resztki.
Wytnij serce, mniejszym kutrem, ze środka połowy wszystkich ciastek, aby stworzyć kontur serca.
Rozwałkuj skrawki między 2 kawałkami woskowanego papieru i w razie potrzeby Wytnij dodatkowe serca.
Piec ciasteczka, aż będą lekko brązowe, 12 do 15 minut.
Wyjmij tace z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez kilka minut, a następnie delikatnie przenieś je na płaską powierzchnię. W małym garnku wlać dżem malinowy i doprowadzić go do lekkiego duszenia.
Zdjąć z ognia, aby lekko ostygnąć.
Łyżka około 1/4 do 1/2 łyżeczki dżemu malinowego na każdym spodzie i umieścić na każdym" górnym " serduszku. W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.