Ciasteczka dyniowe z lukrem klonowym
Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 118 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli masz vanillan ekstrakt, soda oczyszczona, mielony imbir, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Przyprawione Ciasteczka Z Dyni Z Lukrem Klonowym, Babeczki dyniowe z lukrem klonowym, oraz Chleb dyniowy z lukrem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż arkusze ciastek papierem do pieczenia lub folią zapobiegającą przywieraniu. Można również użyć zwykłej folii wyłożonej cienką warstwą sprayu do gotowania.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, gałka muszkatołowa, imbir, soda oczyszczona i sól w misce, aż dobrze połączone. Zestaw aside.In duża miska, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, masło śmietankowe, brązowy cukier i cukier granulowany, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół.
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Dodaj dynię i mieszaj, aż dobrze się połączą. Zeskrobać boki miski. Na małej prędkości lub za pomocą drewnianej łyżki, stopniowo dodawać mieszankę mąki z kroku 2, ubijając tylko do wymieszania. Złożyć w orzechach pekan.Drop łyżki ciasta około 2 cale od siebie na arkuszach cookie.
Piec jeden arkusz na raz przez 12 do 15 minut lub aż krawędzie zaczną się lekko złocisty.
Usuń z arkusza cookie i pozostaw do ostygnięcia.Zrobić lukier:: w małej misce, połączyć cukier, śmietanę i smak klonu. Za pomocą małej trzepaczki lub widelca mieszaj, aż lukier będzie gładki i wystarczająco cienki, aby mżeć z widelca.
Dodaj więcej śmietany w razie potrzeby, aby uzyskać odpowiednią konsystencję. Łyżka polewa schłodzone ciasteczka.Daje około 4 tuziny