Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe
Ciasteczka czekoladowo-miętowe wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis daje 54 porcje z 97 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka cukierków miętowych, mąki, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Z Awokado + 5 Zdrowych Świątecznych Ciasteczek, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe (Andes Cookies), oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe podobnych receptur.
Instrukcje
W małym ciężkim rondlu połączyć masło, brązowy cukier i wodę; gotować na małym ogniu, aż masło się roztopi.
Zdjąć z ognia; mieszać wióry do stopienia.
Przełożyć do dużej miski; ostudzić przez 10 minut.
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawaj do mieszanki czekoladowej i dobrze wymieszaj. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do łatwego w obsłudze.
Miejsce 2 w. od siebie na niepasanych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub do pęknięcia powierzchni.
Zdejmij do stojaków drucianych. Natychmiast umieść połowę miętowego cukierka na każdym ciastku.
Odstawić, aż cukierki zaczną się topić; rozprowadzić nożem.