Ciasteczka Czekoladowo-Migdałowe Bezowe
Czekoladowo-migdałowe ciasteczka bezowe to bezglutenowe i bezmleczne deser. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, cukier puder, śliwkowe migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Ciasteczka bezowe z ciemnej czekolady migdałowe (GF), Ciasteczka Kakaowo-Migdałowe Bezowe, oraz Czekoladowe Ciasteczka Bezowe.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce; odstawić.
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego na dużej prędkości miksera, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów.
Dodaj ekstrakt z migdałów i ubijaj do wymieszania. Delikatnie złożyć mieszankę migdałów.
Drop mieszaniny białka jaj przez poziom łyżki 2 cale od siebie na blasze pokrytej sprayem do gotowania.
Piec mieszaninę białka jaj w 300 przez 45 minut.
Usuń ciasteczka z patelni; ostudzić na stojakach z drutu.