Ciasteczka Czekoladowo-Migdałowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasteczek czekoladowo-migdałowych. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier, masło, półsłodką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowo-Migdałowe, Migdałowe Ciasteczka Czekoladowe, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, śmietana masło, cukier i wanilia, aż lekkie i puszyste.
Połączyć mąkę i migdały; stopniowo dodawać do śmietany mieszaniny. Kształt w jeden 12-in. rolka; owiń w folię. Przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub do firmy.
Rozpakuj; pokrój na 1/4 cala. plastry.
Miejsce 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
Na spód połowy ciastek rozprowadzić 1 łyżeczkę dżemu; na wierzch Pozostałe ciastka. Ciasteczka zanurz w połowie w roztopionej czekoladzie; wytrząśnij nadmiar.
Umieść na woskowanych arkuszach do pieczenia wyłożonych papierem.