Grillowana Tilapia z wędzoną papryką i parmezanem Polenta

Grillowana Tilapia z wędzoną papryką i parmezanem Polenta
Grillowana Tilapia z wędzonym Paprikanem i parmezanem polentan to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 49g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotującą się polentę, mleko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowana Papryka Tilapia, Pieczona Ciecierzyca Z Parmezanem I Wędzoną Papryką, oraz Grillowane krewetki z limonką i wędzoną papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować polentę, doprowadzić mleko do wrzenia w średnim rondlu; stopniowo dodawać polentę, stale mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień i gotować 5 minut lub aż gruby, stale mieszając; wymieszać w 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem; przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
3
Aby przygotować rybę, podgrzej dużą nieprzywierającą patelnię grillową na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
4
Połączyć olej, papryka, czosnek w proszku, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w misce, dobrze mieszając. Rub ryby równomiernie mieszaniną oleju. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
5
Dodaj rybę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn