Ciasteczka Czekoladowe Bez Chipsów Czekoladowych
Ciasteczka czekoladowe bez chipsów czekoladowych mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 76 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz vanillan ekstrakt, masło, orzechy włoskie, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 405 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Ciasteczka czekoladowe z kawałkami jogurtu i truskawkami, Ciasteczka czekoladowe z mlekiem i Półsłodkimi frytkami, oraz Słodkie I Słone Ciasteczka Czekoladowe Z Chipsami Ziemniaczanymi I Orzeszkami Ziemnymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Masło utrzeć z cukrem i miodem. Wymieszać z jajkami i wanilią.
Dodać mąkę i sodę oczyszczoną. Wymieszać posiekane batoniki i posiekane orzechy włoskie.
Umieść łyżeczkę wielkości ciasteczka o 2 cale od siebie na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10 minut lub do złotego koloru.