Ciasteczka Czekoladowe Bez Chipsów Czekoladowych

Ciasteczka Czekoladowe Bez Chipsów Czekoladowych
Ciasteczka czekoladowe bez chipsów czekoladowych mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 76 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz vanillan ekstrakt, masło, orzechy włoskie, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 405 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Ciasteczka czekoladowe z kawałkami jogurtu i truskawkami, Ciasteczka czekoladowe z mlekiem i Półsłodkimi frytkami, oraz Słodkie I Słone Ciasteczka Czekoladowe Z Chipsami Ziemniaczanymi I Orzeszkami Ziemnymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło utrzeć z cukrem i miodem. Wymieszać z jajkami i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
MiódMiód
CukierCukier
JajkoJajko
3
Dodać mąkę i sodę oczyszczoną. Wymieszać posiekane batoniki i posiekane orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
BatonikBatonik
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Umieść łyżeczkę wielkości ciasteczka o 2 cale od siebie na nieczystej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn