Ciasteczka cytrynowe Ricotta z cytrynową glazurą
Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli 15 centów za porcję spada w budżecie, ciasteczka cytrynowe Ricotta z cytrynową glazurą może być ogromny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 44. 275 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ser ricotta mleka, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasteczka cytrynowe Ricotta z cytrynową glazurą {książka kucharska miesiąca }, Ricotta Beignets z cukrem cytrynowo-Kardamonowym i glazurą cytrynową, oraz Lemon Ricotta Cornmeal Muffins with Lemon-Vanilla Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W średniej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól. Odstawić.
W dużej misce połączyć masło i cukier. Za pomocą miksera ubić masło i cukier, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół.
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając aż do włączenia.
Dodaj ser ricotta, sok z cytryny i skórkę z cytryny. Beat to combine. Wymieszać suche składniki.
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem. Łyżka ciasta (około 2 łyżki na każde ciastko) na blasze do pieczenia.
Piec przez 15 minut, aż lekko złoty na brzegach.
Wyjąć z piekarnika i niech ciasteczka reszta na blasze do pieczenia przez 20 protokół.
W małej misce wymieszać cukier puder, sok z cytryny i skórkę z cytryny. Łyżka około 1/2 łyżeczki do każdego ciastka i użyj tylnej części łyżeczki, aby delikatnie rozprowadzić.
Pozostawić do utwardzenia szkliwo na około 2 godziny. Pakuj ciasteczka do ozdobnego pojemnika.