Ciasteczka Cynamonowe

Ciasteczka Cynamonowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasteczek cynamonowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten przepis służy 48. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i zbierz mąkę, białka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Melasa ciasteczka cynamonowe z cynamonową mżawką, Ciasteczka Cynamonowe, oraz Ciasteczka Cynamonowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić pierwsze 4 składniki w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (o 5 protokół).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać białka, 1 na raz, ubijając dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
4
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
5
Mąkę wymieszać z 5 dodatkowymi składnikami (mąka przez 1/4 łyżeczki cynamonu), dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Dodać do mieszaniny masła; dobrze ubić. Ciasto podzielić na 4 równe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
7
Zwiń każdą porcję do grubości 1/8 cala między 2 arkuszami folii. Zamrozić ciasto 20 minut lub do folii można łatwo usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Pracując z 1 porcją ciasta na raz (pozostaw ciasto w zamrażarce), Usuń górny arkusz folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Wytnij ciasto za pomocą okrągłego foremki do ciastek o średnicy 2 cali; umieść ciasteczka na blachach do pieczenia. Odrzuć dolny arkusz folii. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Folia FoliowaFolia Foliowa
10
Piec w 375 przez 8 protokół lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć z blachy do pieczenia; ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
12
Wymieszać cukier puder, mleko i 1/8 łyżeczki cynamonu; wymieszać na ciastkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CynamonCynamon
Pliki CookiePliki Cookie
MlekoMleko
13
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn