Ciasteczka Cukrowe Babci Prześcieradła
Ciasteczka cukrowe babcinych prześcieradeł wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Na 9 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 48. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 125 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką skracanie, cukier, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasteczka Cukrowe Babci Prześcieradła, Ciasteczka babci z cukrem, oraz Ciasteczka Babuni z miękkim cukrem.
Instrukcje
Wymieszać cukier, skracanie, proszek do pieczenia i zmieloną gałkę muszkatołową. Ubić jajka i dodać do mieszanki.
Połączyć mleko i sodę oczyszczoną i wlać do mieszaniny.
Dodać mąkę. Możesz zacząć od dobrego miksera na początku, ale musisz przełączyć się na ręczne mieszanie, gdy ciasto robi się zbyt grube, Dodając wystarczającą ilość mąki, aby ciasto nie było zbyt lepkie i można go rozwałkować do około 1/4 cala lub tak.
Licznik mąki i wałek do ciasta i wierzch ciasta. Jeśli jest bardzo wilgotne, gdzie mieszkasz może pomóc w lodówce ciasta 15 minut lub tak i można również przechowywać w lodówce część ciasta, że nie jesteś obecnie pracuje z.
Rozwałkuj ciasto do 1/4 cala.
Wyciąć za pomocą dowolnego foremki do ciastek i umieścić na arkuszu ciastek.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez około 8 minut, lub aż kiedykolwiek tak lekko zbrązowieje wokół krawędzi lub na dnie.
Wyjąć z arkuszy i schłodzić na spłaszczonych torbach spożywczych lub stojakach z drutu.