Ciasteczka Budyniowe I
Ciasteczka budyniowe i jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka maślanka pieczenia mix, jajko, instant mix budyń czekoladowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Smakuj i opowiadaj czwartki-ciasteczka i ciastka z budyniem śmietankowym, Cookies ' N Cream Pudding Cookies, oraz Najlepsze ciasteczka Budyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mieszankę do pieczenia, olej roślinny, jajko i budyń wymieszać w misce.
Dobrze wymieszać. Wymieszać orzechy lub czekoladowe chipsy (opcjonalnie).
Umieść łyżeczki do herbaty na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 10 minut lub aż wykałaczka zostanie czysta.