Ciasteczka Biszkoptowe Patyczki
Przepis ciastka Biscotti Sticks jest gotowy w około 37 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Ten przepis służy 132 i kosztuje 8 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie kromki czekolady, ekstrakt z wanilii, kromki toffi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Ciasteczka Biszkoptowe Patyczki, Patyczki Do Ciastek, oraz Patyczki Do Ciastek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu wymieszaj brązowy cukier, masło i syrop kukurydziany; gotuj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i masło rozpuści.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w 1/4 szklanki masła orzechowego i wanilii. Delikatnie wymieszać z owsem. Docisnąć do dna ungreased 13" x 9" patelni wyłożonej folią aluminiową.
Piec w 375 przez 20 do 22 protokół lub aż rumiane.
Stopić razem kromki czekolady, kromki butterscotch, i skrócenie w rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż gładka; wymieszać w 1/2 szklanki masła orzechowego.
Rozłóż na pieczonej skórce z ciastek; posypać orzeszkami ziemnymi.
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu 20 minut. Przykryć i schłodzić 2 do 3 godzin lub do firmy. (Lub włóż je do zamrażarki, aby przyspieszyć chłodzenie. Tylko pamiętaj, aby pozostawić je 5 minut w temperaturze pokojowej przed cięciem.)
Wyjmij niecięte ciasteczka z patelni za pomocą folii jako uchwytów.
Pokrój poprzecznie na grube patyczki o grubości około 1"za pomocą dużego noża szefa kuchni. Owiń w torby celofanowe lub folię do prezentów.