Ciasteczka anyżowe IV
Ciasteczka anyżowe IV to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mąkę, proszek do pieczenia, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Anyżowe Ciasteczka, Anyżowe Ciasteczka, oraz Ciasteczka Anyżu Hiszpańskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce, śmietany razem skrócenie, cukier i jajka na gładką. Wymieszaj ekstrakt z anyżu.
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, wymieszać z mokrymi składnikami. Wyjmij łyżki i zwiń w kulki.
Umieść kulki 2 cale od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku, aż będzie jasnobrązowy. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia. Mróz, gdy ostygnie w razie potrzeby.