Ciasta z rodzynkami jabłkowymi wymagają około 17 minut od początku do końca. Za 46 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 194 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. 41 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka musu jabłkowego, ekstraktu wanillanowego, mielonego cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest dobry. Ciasta Z Rodzynkami Jabłkowymi, Ciasta jabłkowo-Kardamonowe z lukrem jabłkowym, oraz Chleb Jabłkowy Z Rodzynkami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj jajka, mus jabłkowy, cynamon, cukier, mąkę, proszek do pieczenia, wanilię i rodzynki. Z ciasta uformuj małe ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mus Jabłkowy
Cynamon
Rodzynki
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
2
Podgrzej nieprzywierającą patelnię na średnim ogniu, smaż ciastka, aż obie strony się zrumienią, około 5 do 7 minut.
Ciasto naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.