Ciasta Z Kremem Cytrynowo-Rozmarynowym
Ciasta z kremem cytrynowo-rozmarynowym wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz białka, rozmaryn, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Meyer Lemon Custard Cakes, Jeżyna Cytrynowy Krem Kremowy Kubek Ciasta, oraz Bezglutenowe ciasta Budyniowe Wicklewood dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białka ubić na średniej prędkości miksera do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Odstawić.
Ubij 1/2 szklanki cukru i margaryny na średniej prędkości miksera do dobrze wymieszanego (około 5 minut).
Dodaj mąkę, skórkę, sok, rozmaryn i sól, i dobrze ubić.
Dodać żółtka i mleko, i dobrze ubić. Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białek jaj w ciasto; delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białek jaj. Łyżka do 6 (6-uncji) kubków kremu pokrytych sprayem do gotowania.
Umieść filiżanki w patelni do pieczenia i dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec ciasta w temperaturze 350 przez 45 minut lub do Ustawienia.
Filiżanki wyjąć z patelni i posypać cukrem pudrem.