Ciastka Tilapia to pescatarian przepis z 3 porcjami. Na 9,66 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 100g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 843 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Idź do sklepu i odebrać paprykę, aż do końca. niech ostygnie, plus 1/4 szklanki majonezu i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pieczone placki rybne Tilapia z sałatką z cukinii i sosem tatarskim, Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones), oraz Paris Village Tilapia Filet-położony w Las Vegas Paryż sprawia, że specjalny filet Tilapia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Myślę, że ten przepis narodził się, gdy szukałem sposobu, aby wykorzystać resztki ryb. Tilapia jest dobrym przyjacielem naszej kuchni, częściowo dlatego, że sprzedają piękną tilapię hodowaną na farmie w Costco w opakowaniach wystarczająco dużych na kolację plus resztki. Podoba mi się również jego łagodność i wszechstronność. Zrobiłam też wersje tych ciastek rybnych z łososiem, i to jest w porządku, ale na pewno smakują jak łosoś. Tilapia sprawia, że jest bardziej elastyczny pod względem seasonings.It pomaga zrobić paszteciki na godzinę lub dwie z góry, aby mogły ujędrnić się w lodówce przed smażeniem. Trzymają się razem lepiej, że way.My mąż zwraca uwagę, że dzieci lubią to, że są jak duże okrągłe paluszki rybne. Myślę o nich bardziej jak o ciastkach krabowych, ale to nie ma większego znaczenia. Szybko znikają w naszym domu.Placki z tilapii z sosem cytrynowo-kaparowym 12 obfitych patelni1 / 2 plus 1/4 szklanki majonezu podzielonego4 łyżki kaparów i skórka z jednej cytryny3 funty filetów z tilapii1 pęczek cebulek, posiekanych1 papryka, dowolny kolor, posiekany2 jajka1 / 2 szklanki bułki tartej (suchej lub świeżej)sól i pieprz do smażenia, do pogłębiania placków przed smażeniem oliwa z oliwek, do smażenia
Niech ostygnie, a następnie Płatek w dużym bowl.To do płatków dodać 1/4 szklanki majonezu, skórkę z cytryny, szalotki, paprykę, jajka, bułkę tartą oraz sól i pieprz do smaku.
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
(Keebler)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Wymieszać, aż wszystkie składniki są dobrze rozmieszczone, zwłaszcza jaja. Formuj paszteciki o wielkości hamburgerów-najpierw zwilż ręce, jeśli są zbyt lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)
5
Umieścić paszteciki na blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce godzinę lub dwie niech paszteciki firmy się trochę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Podgrzać około pół cala oliwy z oliwek na ciężkiej patelni na średnim ogniu. Umieścić mąkę w płytkiej misce lub na talerzu, i płaszcz każdy patty w mące. Będzie to ładna skorupa chrupiąca, gdy smażysz paszteciki, więc nawet jeśli jest to trochę bolesne, nie pomijaj tego.Smażyć paszteciki na oliwie do uzyskania złotego koloru z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.