Ciasta Tilapia

Ciasta Tilapia
Ciastka Tilapia to pescatarian przepis z 3 porcjami. Na 9,66 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 100g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 843 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Idź do sklepu i odebrać paprykę, aż do końca. niech ostygnie, plus 1/4 szklanki majonezu i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pieczone placki rybne Tilapia z sałatką z cukinii i sosem tatarskim, Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones), oraz Paris Village Tilapia Filet-położony w Las Vegas Paryż sprawia, że specjalny filet Tilapia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Myślę, że ten przepis narodził się, gdy szukałem sposobu, aby wykorzystać resztki ryb. Tilapia jest dobrym przyjacielem naszej kuchni, częściowo dlatego, że sprzedają piękną tilapię hodowaną na farmie w Costco w opakowaniach wystarczająco dużych na kolację plus resztki. Podoba mi się również jego łagodność i wszechstronność. Zrobiłam też wersje tych ciastek rybnych z łososiem, i to jest w porządku, ale na pewno smakują jak łosoś. Tilapia sprawia, że jest bardziej elastyczny pod względem seasonings.It pomaga zrobić paszteciki na godzinę lub dwie z góry, aby mogły ujędrnić się w lodówce przed smażeniem. Trzymają się razem lepiej, że way.My mąż zwraca uwagę, że dzieci lubią to, że są jak duże okrągłe paluszki rybne. Myślę o nich bardziej jak o ciastkach krabowych, ale to nie ma większego znaczenia. Szybko znikają w naszym domu.Placki z tilapii z sosem cytrynowo-kaparowym 12 obfitych patelni1 / 2 plus 1/4 szklanki majonezu podzielonego4 łyżki kaparów i skórka z jednej cytryny3 funty filetów z tilapii1 pęczek cebulek, posiekanych1 papryka, dowolny kolor, posiekany2 jajka1 / 2 szklanki bułki tartej (suchej lub świeżej)sól i pieprz do smażenia, do pogłębiania placków przed smażeniem oliwa z oliwek, do smażenia
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
TilapiaTilapia
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
KrabKrab
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Piec filety tilapia na blasze o 15 protokół, lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Niech ostygnie, a następnie Płatek w dużym bowl.To do płatków dodać 1/4 szklanki majonezu, skórkę z cytryny, szalotki, paprykę, jajka, bułkę tartą oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Wymieszać, aż wszystkie składniki są dobrze rozmieszczone, zwłaszcza jaja. Formuj paszteciki o wielkości hamburgerów-najpierw zwilż ręce, jeśli są zbyt lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Umieścić paszteciki na blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce godzinę lub dwie niech paszteciki firmy się trochę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Podgrzać około pół cala oliwy z oliwek na ciężkiej patelni na średnim ogniu. Umieścić mąkę w płytkiej misce lub na talerzu, i płaszcz każdy patty w mące. Będzie to ładna skorupa chrupiąca, gdy smażysz paszteciki, więc nawet jeśli jest to trochę bolesne, nie pomijaj tego.Smażyć paszteciki na oliwie do uzyskania złotego koloru z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Podawać z sosem. Patrz jak wyparowują.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia51
Magazyn