Ciastka Tilapia to pescatarian przepis z 3 porcjami. Na 9,66 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 100g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 843 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Idź do sklepu i odebrać paprykę, aż do końca. niech ostygnie, plus 1/4 szklanki majonezu i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pieczone placki rybne Tilapia z sałatką z cukinii i sosem tatarskim, Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones), oraz Paris Village Tilapia Filet-położony w Las Vegas Paryż sprawia, że specjalny filet Tilapia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Myślę, że ten przepis narodził się, gdy szukałem sposobu, aby wykorzystać resztki ryb. Tilapia jest dobrym przyjacielem naszej kuchni, częściowo dlatego, że sprzedają piękną tilapię hodowaną na farmie w Costco w opakowaniach wystarczająco dużych na kolację plus resztki. Podoba mi się również jego łagodność i wszechstronność. Zrobiłam też wersje tych ciastek rybnych z łososiem, i to jest w porządku, ale na pewno smakują jak łosoś. Tilapia sprawia, że jest bardziej elastyczny pod względem seasonings.It pomaga zrobić paszteciki na godzinę lub dwie z góry, aby mogły ujędrnić się w lodówce przed smażeniem. Trzymają się razem lepiej, że way.My mąż zwraca uwagę, że dzieci lubią to, że są jak duże okrągłe paluszki rybne. Myślę o nich bardziej jak o ciastkach krabowych, ale to nie ma większego znaczenia. Szybko znikają w naszym domu.Placki z tilapii z sosem cytrynowo-kaparowym 12 obfitych patelni1 / 2 plus 1/4 szklanki majonezu podzielonego4 łyżki kaparów i skórka z jednej cytryny3 funty filetów z tilapii1 pęczek cebulek, posiekanych1 papryka, dowolny kolor, posiekany2 jajka1 / 2 szklanki bułki tartej (suchej lub świeżej)sól i pieprz do smażenia, do pogłębiania placków przed smażeniem oliwa z oliwek, do smażenia
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Tilapia
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Krab
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Piec filety tilapia na blasze o 15 protokół, lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Tilapii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Niech ostygnie, a następnie Płatek w dużym bowl.To do płatków dodać 1/4 szklanki majonezu, skórkę z cytryny, szalotki, paprykę, jajka, bułkę tartą oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Srebrne Nonpareile
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Wymieszać, aż wszystkie składniki są dobrze rozmieszczone, zwłaszcza jaja. Formuj paszteciki o wielkości hamburgerów-najpierw zwilż ręce, jeśli są zbyt lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Umieścić paszteciki na blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce godzinę lub dwie niech paszteciki firmy się trochę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Podgrzać około pół cala oliwy z oliwek na ciężkiej patelni na średnim ogniu. Umieścić mąkę w płytkiej misce lub na talerzu, i płaszcz każdy patty w mące. Będzie to ładna skorupa chrupiąca, gdy smażysz paszteciki, więc nawet jeśli jest to trochę bolesne, nie pomijaj tego.Smażyć paszteciki na oliwie do uzyskania złotego koloru z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.