Ciasta Rybne
Ciasta rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 167 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz czosnek, pieprz cayenne, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls, Ciasta Rybne, oraz Ciasta Z Dorsza.
Instrukcje
Ziemniaki obrać, posiekać i gotować w wodzie do ugotowania. Następnie rozgnieść je i pozostawić do ostygnięcia, aż będą całkowicie zimne.Posiekaj imbir, chilli, trawę cytrynową i kolendrę. Czosnek obrać i drobno posiekać.Płatki kraba i wędzonego pstrąga wrzucić do dużej miski.Delikatnie smażyć czosnek na oliwie z oliwek przez 1 minutę, odstawić na jedną stronę do ostygnięcia.Umieścić wszystkie składniki (z wyjątkiem składników do powlekania) w misce do mieszania z rybą i wymieszać wszystko razem tak, że jest równomiernie rozłożone.Uformuj mieszaninę w okrągłe ciasta, ręcznie lub wypełniając krajalnicę do ciasta. Następnie schłodzić je w lodówce przez co najmniej godzinę (muszą być wystarczająco mocne, aby je obsługiwać).
Piekarnik nagrzać do 180c.
Mąkę do obsypania wyłożyć na talerz, ubite jajko włożyć do naczynia, a bułkę tartą wyłożyć na inny talerz.Po kolei, ostrożnie zwinąć każde z ciastek rybnych w mąkę...... następnie płaszcz je w ubitych jaj...... i na koniec zwinąć je w bułkę tartą.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, a następnie smażyć placki rybne z obu stron, aż będą złote.
Przenieś placki rybne na blachę do pieczenia i włóż je do piekarnika na 6 minut.
Wyjmij placki rybne z piekarnika i pozostaw na 5 minut przed podaniem. Podawaliśmy je z mieszaną sałatką z liści i majonezem zmieszanym z sokiem z cytryny i 1 łyżeczką wasabi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.