Ciasta Mini Cassata

Ciasta Mini Cassata
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 81 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 83 centów za porcję. Mieszanka likieru amaretto, słodko-gorzka czekolada, ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Mini Ciasta Rumowe, Mini Ciastka Krabowe, oraz Mini Ciastka Krabowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W mini robocie kuchennym połączyć ricottę z cukrem cukierniczym i amaretto i puree, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj połowę czekolady i kandyzowanej skórki pomarańczowej i pulse tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowana Skórka PomarańczowaKandyzowana Skórka Pomarańczowa
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3
Rozłóż granulowany cukier na małym talerzu. Lekko naciśnij obie strony każdego okrągłego funta ciasta do cukru, aby pokryć, stukając nadmiar cukru. W dużej patelni nonstick, stopić połowę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać cukier Funt rundy ciasto w 2 partiach, używając pozostałego masła, i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż rundy są złote i cukier jest karmelizowany, o 1 minutę na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
5
Przenieść rundy do stojaka do ostygnięcia lekko.
6
Umieść 6 rund na talerzach i wierzch połową mieszanki ricotty. Top z pozostałych rund i mieszanki ricotta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
7
Posypać pozostałą czekoladę i kandyzowaną skórkę pomarańczową na wierzchu i udekorować skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowana Skórka PomarańczowaKandyzowana Skórka Pomarańczowa
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn