Ciasta migdałowe z bananami i ciepłym sosem karmelowym
Migdałowe ciasta z bananami i ciepłym sosem karmelowym mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz mąkę, blanszowane migdały, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciepłe pączki à la Mode z bananami i sosem karmelowym, Ciepłe Karmelowe Banany, oraz Ciepłe mleko migdałowe z bananami i miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dziesięć 4-calowych żłobionych patelni tartlet z wyjmowanymi dnami na blasze do pieczenia. Spryskaj Patelnie sprayem z oleju roślinnego.
W średniej misce połącz zmielone migdały z mąką, masłem, rumem, wanilią i 2/3 szklanki cukru. Wchodzisz w posiekanych bananów.
W dużej misce, ubić białka z solą z dużą prędkością, aż spieniony. Powoli wlać pozostałe 2/3 szklanki cukru i ubijać, aż uformują się sztywne szczyty.
Za pomocą gumowej szpatułki, złóż ubitych białek do ciasta migdałowego, 1 szklanka na raz.
Rozprowadzić ciasto równomiernie w przygotowanych patelniach i piec około 20 minut, lub do złotego i jędrnego w centrach. Tymczasem pokroić 4 Pozostałe banany 1/4 cala grubości na przekątnej.
Rozpakuj ciastka. Ustaw każdy z nich na środku talerza deserowego i przykryj pokrojonymi bananami.
Na wierzch polać ciepłym sosem karmelowym i podawać.