Ciasta krewetkowe z paskami kaktusów w sosie Guajillo
Ciasta krewetkowe z paskami kaktusów w sosie Guajillo to bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, oleju,2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Guajillo przyprawiona wieprzowina i ziemniaki (Puerco Y Papas Al Guajillo), Pieczony łosoś z sosem Guajillo, oraz Pieczeń wieprzowa faszerowana z sosem Guajillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć chiles gorącą wodą; odstawić 15 min.
Drenaż chiles, rezerwując 1 szklankę płynu do namaczania; dodaj zarezerwowany płyn i chiles do blendera.
Dodaj dressing, cebulę i 1 łyżkę. krewetki mielone; mieszanka 3 min. albo aż będzie gładka.
Wlać do dużego rondla; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w paski kaktusa; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 15 min.
Rozgrzać olej do 191° w średniej patelni.
Wymieszać pozostałe krewetki ziemi i okruchy cracker w dużej misce; odstawić. Białka ubić w średniej misce z mikserem na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty; delikatnie mieszać żółtka tylko do połączenia. Delikatnie wymieszać połowę mieszaniny jaj do mieszanki krewetek. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną jaj.
Gotować 4 krewetki ciasta na raz w gorącym oleju 45 SEK. z każdej strony lub aż złoty brąz po obu stronach, za pomocą 1/4 Puchar mieszanki krewetek dla każdego ciasta.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Dodaj do sosu w rondlu; gotuj 10 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.