Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Nadziewane łososiem ciasta krabowe może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 5,26 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 357 kalorii, 27g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz majonez, pieprz, sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cukinia Nadziewane Ciasta Krabowe Przepis, Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, oraz Łosoś Faszerowany Krabem Z Sosem Homarowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 6 składników wymieszać w dużej misce. Podzielić mieszaninę na 8 kulek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Spłaszczyć każdą piłkę do 3-calowego patty. Podziel wędzonego łososia na 4 kawałki i umieść na środku 4 pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzony
3
Pozostałe placki umieścić na łososia, naciskając krawędzie do uszczelnienia; placki płaszcz w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
łosoś
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać ciasta, i gotować, partiami, 3 do 4 minut z każdej strony lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
6
Podawać natychmiast z pikantnym sosem tatarskim z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
Awokado
7
Dekoruj świeżymi gałązkami kolendry, w razie potrzeby.
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Można spróbować Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.