Chłodna Herbata Mrożona Z Rabarbarem
Chłodna Herbata mrożona z rabarbarem może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 72 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka torebek z herbatą, woda, rabarbar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Tajska Mrożona Herbata, Long Island Iced Tea, oraz Schłodzić szklanką mrożonej herbaty Sangria dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rabarbar w dużym garnku z cukrem i 1 litrem wody. Doprowadzić do wrzenia, następnie gotować na małym ogniu przez około 4 godziny, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec poparzeniu, aż rabarbar stanie się gęstą pastą. Ostudzić, następnie łyżkę do tac z kostkami lodu i zamrozić na noc.
Doprowadzić 1 litr wody do wrzenia.
Wlać do dzbanka nad torebki herbaty. Wymieszać z miodem i cukrem. Ostudzić, a następnie przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Podawać zimną lodową herbatę z kostkami lodu rabarbarowego.