Chutney Żurawinowo-Pomarańczowy Imbirowy

Chutney Żurawinowo-Pomarańczowy Imbirowy
Chutney żurawinowo-pomarańczowy imbir może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 31 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, sól koszerną, mielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem, Chutney żurawinowy, imbirowy i pomarańczowy, oraz Chutney żurawinowy, imbirowy i pomarańczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać szalotki i imbir; gotować 5 minut lub aż złoty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
ImbirImbir
3
Dodaj sok, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać żurawinę i pozostałe składniki. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż lekko zgęstnieje. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn