Chutney Z Jabłkowo-Niebieskim Serem
Chutney z serem jabłkowo-Niebieskim to bezglutenowe i wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 35 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, szalotkę, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ser pleśniowy listki kruche z serem śmietankowym-Rolada Chutney, Gruszkowy Chutney Bruschetta z pekanami i serem pleśniowym, oraz Medaliony Zapiekane, Chutney Pomidorowy, Sos Z Sera Pleśniowego.
Instrukcje
Podgrzać mały rondel na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj szalotki; smażyć 1 minutę.
Dodać jabłko i kolejne 4 składniki (przez ocet); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 25 minut lub aż większość cieczy odparuje i jabłka są bardzo delikatne.
Wyjąć z ognia; wymieszać 3/4 łyżeczki tymianku, sól i pieprz. Schłodzić do temperatury pokojowej. Delikatnie wymieszać z serem pleśniowym.
Posypać pozostałym 3/4 łyżeczki tymianku.