Chutney Z Jabłkami
Kotlety z jabłkiem Chutney mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz złote rodzynki, olej canolan, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety schabowe Max i Eli Sussman z chutneyem jabłkowym, Kotlety wieprzowe z jeżyn-jabłek Chutney, oraz Kotlety schabowe wolno gotowane z chutneyem jabłkowym.
Instrukcje
W przypadku chutney, w dużym rondlu, połącz pierwsze osiem składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, 10-15 minut lub aż jabłka będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Tymczasem na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kotlety schabowe; gotować 4-5 minut z każdej strony lub do termometru 145°.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.