Churros con Chocolate
Churros con Chocolate może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten deser ma 697 kalorii, 9g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.33 za porcję. Jeśli masz sól, sól koszerna, syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 13 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Churros de Queso (Churros serowe), Churros i gorąca czekolada, oraz Churros con Chocolate.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Do ciasta: w małym rondelku, połączyć mleko, masło i sól i doprowadzić do średniego ciepła. Gdy masło się stopi, dodaj mąkę i ubijaj, aby połączyć. Przełącz na drewnianą łyżkę i gotuj ciasto, aż oderwie się od boków patelni i ma lekko spocony połysk, 3 do 4 minut.
Przenieść ciasto do miski i ostudzić przez 2 do 3 protokół. Za pomocą miksera elektrycznego ubić jajka 1 na raz. Nie dodawaj następnego jajka, dopóki ostatnie nie zostanie całkowicie połączone.
Umieścić ciasto w torbie z ciastem wyposażonym w dużą końcówkę gwiazdki. Rezerwa.
Umieść 1 cal wody w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
W żaroodpornej misce do mieszania, połączyć czekoladę, śmietanę, masło i syrop kukurydziany.
Podgrzewaj, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści i wszystkie składniki zostaną dobrze połączone.
Przykryj miskę folią i wyjmij rondel z ognia. Rezerwa.
Dla cukru cynamonowego: w torebce lub dużej misce, połączyć cukier i cynamon
W dużym rondlu rozgrzać olej do 325 stopni F.
Wymieszać ciasto z gorącym olejem w patyczkach lub pożądanych kształtach (ja lubię trochę kręcić). To może być trochę trudne na początku, ale zrozumiesz to. Smażyć ciasto, aż będzie brązowe i chrupiące ze wszystkich stron, łącznie 60 do 90 sekund, często obracając. Smażyć partiami.
Wyjąć churros z oleju, osuszyć na sekundę papierowe ręczniki, a następnie wrzucić cukier cynamonowy. Pamiętaj, aby to zrobić, gdy churros są jeszcze gorące.
Podawać natychmiast, a churros i roztopioną czekoladę są ciepłe.