Churrasco W Stylu Nikaraguańskim
Churrasco w stylu Nikaragui może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 869 kalorii, 52g białka, oraz 71 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $8.77 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz liście laurowe, oliwa z oliwek, Jalapeno chiles, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nikaraguański Gallo Pinto, Gallopinto (ryż i fasola Nikaragui), oraz Salpicón (Nikaraguańskie Mięso Mielone) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić chimichurri, połącz czosnek, liście laurowe, jalapenos i sól w moździerzu i zacieru z tłuczkiem, aż utworzy się gładka pasta (lub możesz puree z niewielką ilością octu w blenderze).
Przełożyć do miski i dodać Parsley i oregano.
Ubij w occie i oliwie z oliwek, aż dobrze się połączą. Odstawić.
Przygotuj średnio gorący ogień w grillu.
Przyciąć mięso i usunąć srebrną skórę.
Pokroić w 2 1/2 cala grube rund. Weź nóż do trybowania i pokrój okrężnym ruchem, aby każda runda stała się jednym płaskim, długim paskiem. Następnie, młotkiem rzeźniczym, lekko tłucz mięso. Obficie doprawić każdy pasek solą i pieprzem z każdej strony.
Lekko posmarować ruszt i umieścić mięso na ruszcie. Grilluj przez 3 minuty z każdej strony na średnio rzadkie.
Przełożyć mięso na talerz.
Podawać z chimichurri na boku.