Chudy chleb z cukinii może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mus jabłkowy, cukier, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Skinny Minny Lemon Poppy Bread (fruit Loop Bread), Najlepsza Chuda Zapiekanka Z Cukinii, oraz Chuda Zapiekanka Z Cukinii.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. spray DNA tylko 2 (8x4-inch) Patelnie bochenek z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
W dużej misce, wymieszać cukinię, mus jabłkowy, olej, produkt jajeczny, wanilia i cukier, aż dobrze wymieszane. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem orzechów włoskich, aż dobrze wymieszać. Wymieszać z orzechami włoskimi. Łyżka ciasto równomiernie do patelni.
Piec 50 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj boki bochenków z patelni; usuń z patelni do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.