Chude Pieczarki faszerowane serem i boczkiem
Chudy ser i boczek nadziewane pieczarki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 52 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka boczku, pietruszki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Boczkiem I Serem, Pieczarki faszerowane serem i bekonem, oraz Pieczarki faszerowane boczkiem i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Usunąć łodygi z grzybów; czapki rezerwowe. Posiekać tyle łodyg do środka 3/4 szklanki. Wyrzucić Pozostałe łodygi lub zarezerwować do innego użytku. W dużej misce, wrzucić czapki grzybowe z vinaigrette; umieścić boki łodygi w dół w ungreased 15x10x1-calowy patelni.
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć; spuścić.
W międzyczasie, w 10-calowej patelni nonstick, gotować boczek, aż chrupiące; spuścić na ręczniku papierowym. Pokruszyć boczek; odstawić.
Usunąć i wyrzucić kapiele z patelni.
W tej samej patelni, ciepła 1 łyżeczka oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać cebulę i posiekane łodygi grzybów; gotować 4 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
W średniej misce, mieszać mieszankę cebuli, boczek, sery i musztarda, aż dobrze wymieszane. Mieszankę łyżką do czapek grzybowych; umieścić wypełnione boki do góry na patelni. W małej misce wymieszaj bułkę tartą i pozostałą 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek; wymieszaj natkę pietruszki.
Posypać mieszaniną okruchów chleba na wypełnionych czapkach grzybowych.
Piec 10 do 15 minut lub do dokładnie ogrzanego i ser topi.