Chude Mięso Z Indyka Z Pełnoziarnistą Bułką Tartą I Puree Po

Chude Mięso Z Indyka Z Pełnoziarnistą Bułką Tartą I Puree Po
Chudego indyka z pełnoziarnistą bułką tartą i puree Po jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 23G białka, oraz 4G tłuszczu. 81 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka brązowego ryżu, jajka, pasty pomidorowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chude Włoskie Klopsy, Puree słodkie ziemniaki z panierką z sera pleśniowego, oraz Pieczone puree ziemniaczane z pancettą, parmezanem i bułką tartą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn