Chryzantemy Cebulowe
Cebulowe chryzantemy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka liści rozmarynu, sól, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Podobne przepisy to ONION Pakora, jak zrobić ONION Pakoras / placki cebulowe, Indian Restaurant Style Onion Bhaji-Smażone Cebulowe Placki, oraz Kotlety Wieprzowe Duszone W Miodzie Z Gruszkami, Czerwoną Cebulą, Fetą I Cebulą.
Instrukcje
Cebulę obrać; przyciąć wierzchołki. Wykończenia końce korzeniowe w razie potrzeby cebuli siedzieć płasko.
Ustaw każdą cebulę na końcu korzenia. Od góry, przeciąć środek każdej cebuli do 1/2 cala od dołu. Powtórz kawałki od 1/2 do 3/4 cala, aby uzyskać 10 lub 12 dołączonych klinów na każdej cebuli.
Cebulę ustawić, pokroić, w 9-na 13-calowej patelni.
Skropić równomiernie olejem, a następnie lekko posypać solą, pieprzem i cayenne.
Piec, przykryty, w piekarniku 400, aż cebula będzie bardzo miękka po przekłuciu w środku, około 1 godziny.
Cebulę posypać równomiernie octem, orzechami i szczypiorkiem i piec, aż końcówki cebuli będą lekko rumiane, 10 do 15 minut dłużej.
Podawać gorące lub ciepłe, łyżki soki na patelni na cebuli.