Chrupiący Łosoś Z Solą Chilli

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącego łososia ze skórką z solą Chilli. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 659 kalorii, 48g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 10,44 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka dashi, sos sojowy, mirin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiący Łosoś Ze Skórką, Chrupiący Łosoś Ze Skórką, oraz Chrupiące Miseczki Ryżowe Z Łososia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dashi, mirin i soję w małym rondlu na średnim ogniu i gotuj przez 23 minuty. Zestaw aside.To dodać sól chili, umieścić sól i chili w misce i wymieszać, aby połączyć. Odstawić.Użyj małego, ostrego noża, aby zdobyć skórę łososia.
Posmarować olejem i posypać solą.
Rozgrzać dużą patelnię nieprzywierającą na dużym ogniu. Gotować skórkę łososia-side down przez 3 minuty, obrócić i gotować przez kolejne 3 minuty lub aż gotowane według własnych upodobań. Łososia podzielić między miseczki i łyżką na sosie dashi.
Posypać solą chilli i podawać z fasolą edamame.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.