Chrupiący Pieczony Sum Z Farszem Z Chleba Kukurydzianego
Chrupiące pieczone sumy z farszem z chleba kukurydzianego mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 17,41 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 2777 kalorii, 187g białka, oraz 105 g tłuszczu. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mieszankę farszu z chleba kukurydzianego, filety z suma, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chrupiąca Kanapka Z Sumem, Chrupiące Chrupiące Bryłki Sum, oraz Sum z farszem Grzybowo-szpinakowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. powłoka: wymieszać razem 1 szklanka farszu mix i 2 łyżeczki Cajun przyprawy w małej misce, kruszenia większych kawałków palcami (może to być mniej niechlujny, jeśli wykonane w zip-loc baggie).Ryby: rybę opłukać i osuszyć; posmarować 1 łyżką roztopionego masła i zwinąć w powłokę.
Umieścić w płytkim naczyniu i posypać pozostałą powłoką.
Piec, aż ryby płatki łatwo widelcem, około 20 minut.Polewa: podczas pieczenia ryby, wymieszać pozostałą mieszankę farszu, przyprawę Cajun, 2 łyżki masła i wody w małej misce; przykryć i kuchenka mikrofalowa na wysokiej przez 2 minuty.Gdy ryba jest gotowana, przykryć polewą i posypać tymiankiem i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.