Przepis chrupiący Burger z tuńczyka jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie niesamowity bezmleczny i pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Ten przepis daje 8 porcji z 211 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Za 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka tuńczyka, sosu tamari, szczypiorku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z Foodnetwork ma 7 fanów. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia wybitny wynik spoonacular 85%. Chrupiący Burger Z Tuńczyka, Chrupiące Obroty Tuńczyka, oraz Chrupiący tuńczyk " sushi są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Dodaj tuńczyka do robota kuchennego i zmielić puls.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Włóż tuńczyka do miski i dodaj szczypiorek, tamari, czosnek i czarny pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Połóż hamburgery na dnie bułki. Posyp sałatą i marynowanym imbirem, a następnie posyp bułkę musztardą wasabi. Przykryj wierzchołkami bułek i podawaj z fantazyjnymi chipsami z warzyw korzeniowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Warzywne
Imbir Marynowany
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Burger w menu? Spróbuj połączyć się z Merlotem, Malbecem i Zinfandelem. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Pacific Redwood Organic Merlot z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.