Chrupiący burger z cebulą i serem

Chrupiący burger z cebulą i serem
Potrzebujesz bezmlecznego przystawki ? Crunchy Onion Cheese Burger może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 379 kalorii , 9 g białka i 18 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 6 osób. Za 1,2 dolara za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Ten przepis z Taste of Home wymaga smażonej cebuli cheddar, przetworzonego amerykańskiego sera, miodu i sosu worcestershire. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 26% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również California Wild Rice & Beef Cabbage Wrap With Crunchy Ricotta Cheese , Blue Cheese and Mushroom Turkey Burger i Everything Bagel Cheese Burger .

Instrukcje

1
Przed rozpoczęciem grillowania posmaruj grill sprayem do smażenia. W misce wymieszaj wołowinę, 1 szklankę cebuli, sos Worcestershire i proszek czosnkowy; uformuj sześć kotletów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Grillować pod przykryciem na średnio-wysokim ogniu przez 5 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 165°, a wypływający sok będzie klarowny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Połóż 1 plaster sera na każdym burgerze. Przykryj i gotuj 1 minutę lub do momentu roztopienia się sera. Ułóż burgery na bułkach z sałatą i pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
4
Posmaruj ser musztardą i posyp resztą cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn