Chrupiący Bekon Z Indyka
Przepis chrupiący bekon ze skóry indyka można zrobić w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 746 kalorii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Mieszanka wołowiny, soli i pieprzu, ryb i owoców morza oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z Simply Recipes ma 51 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Crispy Skin Slow Cooker Turkey (&Domowy Sos), Chrupiący Łosoś Ze Skórką, oraz Chrupiący Łosoś Ze Skórką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 191° (lub 350° konwekcji).
Skórki z indyka układamy w jednowarstwowej tłuszczowej stronie w dół na obramowanej blasze do pieczenia.
Piec w 191°, aż dobrze rumiane i chrupiące (5-10 minut, jeśli już gotowane, dłużej, jeśli zaczyna się na surowo).
Wyjąć z piekarnika, ostudzić w dotyku. Pokruszyć i podawać na sałatkach, na zupie, na dwukrotnie pieczonych ziemniakach itp.