Chrupiące łyżwy z kalafiorem, boczkiem, kaparami i grzankami
Chrupiąca łyżka z kalafiorem, boczkiem, kaparami i grzankami to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 982 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 5,61 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pomidorów koktajlowych, estragonu, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę ryżową można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Mąki Ryżowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiący kalafior z kaparami, rodzynkami i bułką tartą, Chrupiący Kalafior Z Oliwkami, Kaparami I Pietruszką, oraz Kremowa zupa kalafiorowa z chrupiącymi kaparami i oliwą ze szczypiorku.
Instrukcje
1
Podsmażyć boczek na dużej patelni na średnim ogniu do brązowego i chrupiącego. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Patelnia
2
Dodaj kalafior do kapieli w patelni i smażyć, aż chrupiące-przetargu i zaczyna brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj pomidory, sok z cytryny, kapary i tymianek; dusić 1 minutę do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Pomidor
Kapary
Tymianek
4
Zdjąć z ognia.
1
Mąkę ryżową, śmietanę z pszenicy i zioła wymieszać w dużej płytkiej misce.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.