Chrupiące łyżwy z kalafiorem, boczkiem, kaparami i grzankami

Chrupiąca łyżka z kalafiorem, boczkiem, kaparami i grzankami to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 982 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 5,61 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pomidorów koktajlowych, estragonu, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę ryżową można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Mąki Ryżowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiący kalafior z kaparami, rodzynkami i bułką tartą, Chrupiący Kalafior Z Oliwkami, Kaparami I Pietruszką, oraz Kremowa zupa kalafiorowa z chrupiącymi kaparami i oliwą ze szczypiorku.
Instrukcje
Podsmażyć boczek na dużej patelni na średnim ogniu do brązowego i chrupiącego. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Dodaj kalafior do kapieli w patelni i smażyć, aż chrupiące-przetargu i zaczyna brązowy, o 5 protokół.
Dodaj pomidory, sok z cytryny, kapary i tymianek; dusić 1 minutę do mieszania smaków.
Mąkę ryżową, śmietanę z pszenicy i zioła wymieszać w dużej płytkiej misce.
Rybę posypać solą i pieprzem. Rybę obustronnie posmarować mieszanką mąki.
Rozgrzać olej w innej ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj rybę. Sauté do brązowego i po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 3 minut na stronie.
Rozgrzać mieszankę kalafiora na średnim ogniu.
Wymieszać z boczkiem i grzankami. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Łyżka mieszanki kalafiora w środku 2 talerze; top z ryb.
* Dostępne w niektórych supermarketach, sklepach z żywnością specjalistyczną i sklepach z żywnością naturalną.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.