Chrupiące Włoskie Kotlety Wieprzowe
Chrupiące Włoskie kotlety wieprzowe mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 408 kalorii, 30g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz shake ' N piec przyprawione mix powłoki, cebula, cytryna kliny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące Kotlety Wieprzowe, Chrupiące kotlety schabowe smażone na patelni, oraz Chrupiące Morelowe Kotlety Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Funt każdy kotlet schabowy młotkiem do mięsa, wałkiem do ciasta lub bokiem puszki do grubości 1/4 cala.
Umieść kotlety w dużej plastikowej torebce.
Dodaj 1/4 szklanki opatrunku; uszczelnić worek. Delikatnie obróć torebkę, aby równomiernie pokryć kotlety opatrunkiem. Przechowywać w lodówce 30 min. do 1 godziny marynować.
Usunąć kotlety z marynaty; wyrzucić torebkę i marynatę.
Rozgrzej piekarnik do 204°. kotlety płaszcz z mieszanką powłoki zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wyrzucić pozostałą mieszankę powłoki.
Umieść kotlety na patelni o wymiarach 15x10x1 cali.
Piec 20 do 25 min. lub do ugotowania (160F). Wrzucić rukolę z pozostałych 1/4 szklanki dressing; układać na półmisku. Top z kotletami; posypać pomidorem i cebulą.
Podawać z cytrynowymi klinami.