Chrupiące Tacos Z Czarnej Fasoli Z Fetą I Kapustą
Przepis Chrupiące Tacos z czarnej fasoli z fetą i kapustą Slaw jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, mieszankę colesław, ser feta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące Tacos Z Czarnej Fasoli Z Fetanem I Kapustą, Chrupiące Tacos z czarnej fasoli z Fetanem i kapustą, oraz Chrupiące Tacos Z Czarnej Fasoli Z Fetanem I Kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę i kminek umieścić w małej misce; częściowo zacieru.
Wymieszać 2 łyżeczki oliwy z oliwek i sok z limonki w średniej misce; dodać colesław, zielona cebula, i kolendry i wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.2
Rozgrzać 3 łyżeczki oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj tortille w jednej warstwie. Łyżka 1/4 mieszanki fasoli na połowę każdej tortilli; gotować 1 minutę. Złóż tacos na pół. Gotować na złoty kolor, o 1 minutę na stronie. Napełnij tacos fetą i slaw. Podaj ostry sos obok.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."