Chrupiące Tacos Z Czarnej Fasoli Z Fetą I Kapustą

Chrupiące Tacos Z Czarnej Fasoli Z Fetą I Kapustą
Przepis Chrupiące Tacos z czarnej fasoli z fetą i kapustą Slaw jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, mieszankę colesław, ser feta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące Tacos Z Czarnej Fasoli Z Fetanem I Kapustą, Chrupiące Tacos z czarnej fasoli z Fetanem i kapustą, oraz Chrupiące Tacos Z Czarnej Fasoli Z Fetanem I Kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę i kminek umieścić w małej misce; częściowo zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać 2 łyżeczki oliwy z oliwek i sok z limonki w średniej misce; dodać colesław, zielona cebula, i kolendry i wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.2
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać 3 łyżeczki oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj tortille w jednej warstwie. Łyżka 1/4 mieszanki fasoli na połowę każdej tortilli; gotować 1 minutę. Złóż tacos na pół. Gotować na złoty kolor, o 1 minutę na stronie. Napełnij tacos fetą i slaw. Podaj ostry sos obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn