Chrupiące Tacos Z Czarnej Fasoli Z Fetą I Kapustą

Chrupiące Tacos Z Czarnej Fasoli Z Fetą I Kapustą
Przepis Chrupiące Tacos z czarnej fasoli z fetą i kapustą Slaw jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, mieszankę colesław, ser feta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące Tacos Z Czarnej Fasoli Z Fetanem I Kapustą, Chrupiące Tacos z czarnej fasoli z Fetanem i kapustą, oraz Chrupiące Tacos Z Czarnej Fasoli Z Fetanem I Kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę i kminek umieścić w małej misce; częściowo zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wymieszać 2 łyżeczki oliwy z oliwek i sok z limonki w średniej misce; dodać colesław, zielona cebula, i kolendry i wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.2
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozgrzać 3 łyżeczki oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj tortille w jednej warstwie. Łyżka 1/4 mieszanki fasoli na połowę każdej tortilli; gotować 1 minutę. Złóż tacos na pół. Gotować na złoty kolor, o 1 minutę na stronie. Napełnij tacos fetą i slaw. Podaj ostry sos obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn