Chrupiące Tacos Rybne

Chrupiące Tacos Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj chrupiących Tacos z rybami. Na 4,81 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 628 kalorii, 28g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka wapna kliny, olej z orzeszków ziemnych, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Chrupiące Tacos Rybne, Chrupiące Tacos Rybne Panko, oraz Chrupiące Smażone Tacos Rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby usmażyć rybę: napełnij duży, ciężki garnek o dnie około 1/3 pełny oleju z orzeszków ziemnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podgrzać do 375 stopni F. podczas gdy olej się nagrzewa, włóż bułkę tartą do płytkiego naczynia. Jajka przełożyć do innego płytkiego naczynia, doprawić solą i pieprzem i ubić 2 łyżkami wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cienki-Cienki-
3
Pokrój rybę na paski o szerokości 1 cala. Zanurz je w jajku, a następnie dobrze posmaruj bułką tartą. Odstawić i odstawić na 10 minut. Gotować ryby kilka kawałków na raz, aż złoty kolor i gotowane przez, o 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1
Podgrzej suchą patelnię żeliwną na średnim ogniu. Podgrzać tortillę kukurydzianą na patelni, aż zmięknie, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieść na nim pasek rybny, top z odrobiną rozdrobnionej kapusty i dużą porcją różowego majonezu Chili. Wyciśnij trochę soku z limonki, zwinąć i zjeść!
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
3
Majonez, śmietanę, paprykę i sok z limonki umieścić w blenderze i przetrzeć na przecier. Przechowywać w lodówce majonez na 1/2 godziny, aby smaki do mieszania; smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Anne Amie Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Anne Amie Pinot Gris
Anne Amie Pinot Gris
Aromaty cytryny, mandarynki, kwiatu lipy, kwiatu pomarańczy. Smak owoców pestkowych, chrupiących jabłek, azjatyckiej gruszki, kardamonu. Wykończenie ma suchą, długą, mineralność.Sugerowane połączenia pokarmowe: pieczony kurczak, małże, sery, grillowana kabaczka.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn