Chrupiące Tacos Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj chrupiących Tacos z rybami. Na 4,81 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 628 kalorii, 28g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka wapna kliny, olej z orzeszków ziemnych, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Chrupiące Tacos Rybne, Chrupiące Tacos Rybne Panko, oraz Chrupiące Smażone Tacos Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby usmażyć rybę: napełnij duży, ciężki garnek o dnie około 1/3 pełny oleju z orzeszków ziemnych.
Podgrzać do 375 stopni F. podczas gdy olej się nagrzewa, włóż bułkę tartą do płytkiego naczynia. Jajka przełożyć do innego płytkiego naczynia, doprawić solą i pieprzem i ubić 2 łyżkami wody.
Pokrój rybę na paski o szerokości 1 cala. Zanurz je w jajku, a następnie dobrze posmaruj bułką tartą. Odstawić i odstawić na 10 minut. Gotować ryby kilka kawałków na raz, aż złoty kolor i gotowane przez, o 3 do 5 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podgrzej suchą patelnię żeliwną na średnim ogniu. Podgrzać tortillę kukurydzianą na patelni, aż zmięknie, około 30 sekund.
Umieść na nim pasek rybny, top z odrobiną rozdrobnionej kapusty i dużą porcją różowego majonezu Chili. Wyciśnij trochę soku z limonki, zwinąć i zjeść!
Majonez, śmietanę, paprykę i sok z limonki umieścić w blenderze i przetrzeć na przecier. Przechowywać w lodówce majonez na 1/2 godziny, aby smaki do mieszania; smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Anne Amie Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Aromaty cytryny, mandarynki, kwiatu lipy, kwiatu pomarańczy. Smak owoców pestkowych, chrupiących jabłek, azjatyckiej gruszki, kardamonu. Wykończenie ma suchą, długą, mineralność.Sugerowane połączenia pokarmowe: pieczony kurczak, małże, sery, grillowana kabaczka.