Chrupiące Pomidory-Kapar Bruschetta
Chrupiący pomidor-Kapar Bruschettan jest wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Mieszanka octu balsamicznego, ząbek czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest niesamowite. Spróbuj Halibut czosnkowy z pomidorowo-kaparowym Bruschettą, Chrupiąca kanapka z kurczakiem kaparowym z domowym majonezem, oraz Chrupiący łosoś z gotowanym na parze Bok Choy i Bazyliowo-kaparowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj kapary, i smażyć 3 protokół.
Potrzyj połówki czosnku po obu stronach kromek chleba. Pokryć każdą stronę kromek chleba sprayem do gotowania. Ułóż kromki chleba na dużej nieczystej blasze do pieczenia; broil 40 sekund z każdej strony lub do tosty.
Aby służyć, top każdy kromka chleba z 1 liść bazylii, 2 plastry pomidora, i 1/2 łyżeczki kaparów.
Skropić równomiernie octem balsamicznym.