Chrupiące Placki Ziemniaczane Panko
Chrupiące placki ziemniaczane Panko mogą być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Na 26 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 22. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, skrobia ziemniaczana, olej arachidowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Chrupiące Placki Ziemniaczane, Chrupiące Placki Ziemniaczane, oraz Chrupiące Placki Ziemniaczane (Placki Ziemniaczane).
Instrukcje
Chrupiące Placki Ziemniaczane Panko
Składnik2 1/2 lbs ziemniaków Russet lub Yukon Gold1 duża onion3 / 4 szklanki Panko bułka tarta 2 jajka, beaten1 łyżka skrobi ziemniaczanej
Olej z pestek winogron lub orzeszków ziemnych do smażenia
Będziesz także potrzebowaćhand tarka lub robot kuchenny rozdrabniania płyty mocowania z drobnymi otworami, czyste ręcznik lub warstwy gazę, patelnia lub patelnia elektryczna do smażenia, metalowa szpatułka, drutu chłodzenia rack