Chrupiące Pieczone Filety Rybne

Chrupiące Pieczone Filety Rybne
Chrupiące pieczone filety rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 961 kalorii, 84g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.13 za porcję. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz pod ręką pieprz, przyprawy, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy płatka kukurydzianego, możesz podążać za tym daniem głównym z Nie Smażone Ciasto Lodowe jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chrupiące Pieczone Filety Rybne, Chrupiące Pieczone Filety Rybne, oraz Cooking Light ' s Easy & Crispy pieczone filety rybne.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki wymieszać i posmarować filetami. Filety pogłębiać w okruchach i układać na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia65
Magazyn